… bij Linda

Afgelopen zaterdag heb ik voor het eerst van mijn leven mijn haar laten kleuren.

Ik heb het bij een kleurspoeling gelaten want ik was nog niet helemaal zeker over de gekozen kleur. Mocht deze kleur niet bevallen dan is het een kwestie van heel vaak mijn haar wassen en dan was ik de kleur er weer uit. Als ik mijn haar geverfd had, dan had ik moeten wachten totdat het uitgegroeid was..

Ik vind het altijd heerlijk als de kapper mijn haar wast en met een kleurspoeling moet dat zelfs 3 keer (1 keer om mijn haar schoon te wassen, dan 1 keer om de kleurspoeling in mijn haar te masseren en daarna nog een keer om alles er weer uit te wassen). Genieten!!

Volgens Linda (de eigenaresse van de kapsalon) is kleurspoeling niet zo goed grijsdekkend als verf, maar ik moet zeggen dat die sprietjes grijs die er in mijn haar zaten nu niet meer te zien zijn. Misschien dat met een paar keer wassen het inderdaad weer beter zichtbaar wordt maar tot nu toe ben ik erg tevreden!
Samen met mijn kapper Kof hebben we de kleur 5GB gekozen. Vergelijkbaar met mijn eigen haarkleur maar met een tikje rood erdoor.
Mijn haar is nu iets donkerder geworden met een warm-rode gloed.

Wacht.. een foto zegt meer dan 1000 woorden:

Wat vinden jullie ervan?