VIP

Oftewel : Vrij Inzetbaar Persoon. Dat is de term die we op het werk gebruiken als we geen opdracht hebben.

Mijn opdracht in Venlo is afgelopen en ik heb nog geen nieuwe opdracht en dus moet ik op het werk gaan zitten en VIP activiteiten doen : bijwerken van je profiel, oefenen met intake-gesprekken, studeren maar natuurlijk ook koffie drinken met collega’s en wachten totdat er weer een klus voorbij komt waar je profiel bij past.

Vanochtend ben ik al naar een intake gesprek geweest in Breda. Ik weet nog niet of ik het ga worden. Als dat zo is, dan ga ik in het begin voor 3 dagen per week aan de slag. Dat is helemaal ideaal want dan heb je 2 dagen VIP per week zonder de stress wanneer je weer in aktie moet komen. En die twee dagen per week zou ik dus prima kunnen besteden aan het studeren van mijn SQL examen want dat schiet echt niet op naast een full-time baan.

Echt helemaal ideaal zou zijn als ik in de VIP zou zitten en dat Venlo weer aanklopt dat ze mij weer voor een jaar willen inhuren vanaf 1 oktober. In die drie maanden tijd ga ik zelf nog 3 weken op vakantie. En zoveel kleine klusjes zijn er niet. Dus dan zou ik 3 maanden even kunnen uitrusten en daarna weer aan de bak!
Dat is pas luxe!