Een nieuwe sportschool

Een maand of twee terug is er bij ons in de wijk een nieuwe sportschool geopend.

En hij is in een bijzonder gebouw gevestigd : de oude kerk! Nadat de pastoor gestorven was eerder dit jaar werd bekend gemaakt dat de kerk als zodanig ging sluiten. Het was toen een tijdje stil totdat deze sportschool erin kwam.

Ik had al eens eerder rondgekeken naar een sportschool omdat ik denk dat dat voor mij de stok achter de deur is om meer te gaan bewegen. In het weekend wandelen we geregeld maar door de week is het meestal op de bank voor de tv. En eigenlijk zou ik tussen het avondeten en primetime best een half uurtje kunnen gaan sporten.

De eerdere informatie poging was bij een sportschool zo’n 300 meter verder weg dan deze. Maar die vroeg ruim 60 euro per maand! Nou .. dat is het mij niet waard! Deze sportschool is een stuk goedkoper en dus heb ik me hier ingeschreven voor een half jaar.

We gaan het zien of ik geregeld blijf sporten maar vooral of het een merkbaar effect gaat hebben op mijn conditie en of mijn gewicht weer richting beneden buigt.

Ik weet dat ik ‘snaaizin’ krijg van lang tv kijken dus mijn plan is om meerdere keren per week een half uurtje te gaan fietsen of roeien. Op die manier bouw ik conditie op EN verminder ik hopelijk het risico op snaaien.

Ik hou jullie op de hoogte!