Nog 4.5 week…

En dan ben ik klaar hier in Venlo. Tenzij…

Tenzij … er een nieuwe aanbesteding wordt gedaan voor de inhuur van een medewerker Management Informatie.
De vorige aanbesteding gold voor 1 jaar waarbij mijn collega de eerste 6 maanden heeft gehad en ik hem daarna opgevolgd heb. Op 1 juli loopt die aanbesteding af en verlengen mag blijkbaar niet.

Ik heb al van verschillende mensen hier gehoord dat ze me graag na 1 juli willen houden, maar ja.. als die aanbesteding niet de deur uit gaat, dan is het eind juni toch echt afgelopen.

Een aanbesteding heeft namelijk ook tijd nodig. Je kunt niet binnen een week na de aanbesteding verwachten dat er een besluit genomen wordt. Natuurlijk heb ik bonus-punten als er een nieuwe aanbesteding komt, maar andere partijen mogen ook aanbieden. En die andere partijen moeten daar wel voldoende tijd voor krijgen. Bovendien moeten die andere aanbiedingen ook serieus bekeken worden.

Ik verwacht dus eigenlijk dat ik op 1 juli in Eindhoven op de bank zit en in de zomervakantie of vlak daarna weer terug naar Venlo mag.

Op zich niet zo erg.. een paar weekjes ‘vrij’ 😀
Dan kan ik mooi wat meer studeren voor mijn SQL examen, want dat schiet er toch behoorlijk bij in nu ik volle dagen maak hier.