Militaria4You Zutphen

Peter, zijn broer Jos, Chris (zoon van Jos) en ik zijn vanmiddag naar de dumpshop Militaria4You in Zutphen geweest

We waren rond half 1 bij Jos en Chris. Buiten een kleine file leek het goed te gaan totdat we achter Arnhem de snelweg af gingen. Er bleken wegwerkzaamheden te zijn in Dieren en in Zutphen zelf was het ook een grote bouwput. Tegen half 3 hadden we onze bestemming pas bereikt.

Het was een donkere ruimte waar het echt naar militaire dumpshop rook ?

Het was er in verhouding best druk en omdat het grootste deel een magazijn is waar je niet in mag was de druk op de twee medewerkers hoog!

De ene (ik noem hem Rambo) wist eigenlijk niet waar in het magazijn alles lag dus hij bleef op en neer rennen tussen de klant en zijn collega: “weet jij waar ligt? Stelling W bovenin in een bananendoos? Oké!” En klos, klos, klos, daar was hij alweer het magazijn in om even later met iets terug te komen voor de klant.

Omdat zowel Jos, Chris als Peter legerkleding wilden kopen waar Rambo niks van wist gaf hij het op bij ons. Zijn collega zou het allemaal veel sneller vinden. Uiteindelijk duurde het minstens een uur voordat die collega tijd voor ons had.

“Loop maar even mee het magazijn in. Dat is een stuk makkelijker. Wat willen jullie hebben?”

Rond half 5 liepen we de zaak weer uit. Met kleding van het nederlandse, engelse, tsjechische en zwitserse kleding en een helm uit de DDR.
Geslaagd!