Pasen 2017

Mijn lange paasweekend is bijna voorbij. Tijd voor een terugblik.

Goede vrijdag ben ik samen met mijn moeder en mijn zus gaan shoppen in Eindhoven. Ik ben prima geslaagd maar het verbaasde me dat het blijkbaar al mid-season was! Voor mijn gevoel begint de lente net en zou ik niet eerder voor nieuwe kleding willen gaan shoppen. De shop-dag hebben we afgesloten met een diner bij restaurant Usine waar we goede-vrijdag-waardig (lees: geen vlees) hebben gegeten.

Zaterdag ochtend zijn Peter en ik naar de schietvereniging gegaan voor een training. ‘s Middags kon ik nog een pakketje van Miss Etam ophalen wat ik de dag ervoor had besteld. In Eindhoven hadden ze een leuk shirtje niet in mijn maat. Ze hadden hetzelfde wel in mijn maat maar dat was een andere kleur. Dus ik heb de verkeerde kleur gepast en daarna de goede kleur met de goede maat besteld bij de webshop.
Naar de Albert Heijn dus… kunnen we daar ook meteen onze boodschappen doen. Met een tas vol met boodschappen en zonder pakketje kwamen we weer terug. Vergeten langs de ophaalbalie te gaan ?

Zondag was het weer vroeg opstaan. Dit keer gingen Peter, Priscilla en ik naar mijn moeder voor een Paaslunch en avond eten. Het plan was om tussendoor een wandeling te maken maar daar was het weer niet naar.

En toen was het alweer maandag. Terwijl Peter en Pris nog uitslapen kijk ik naar de opgenomen versie van The Passion 2017. ‘s Middags hebben we alsnog het pakketje opgehaald en kunnen we ons weer klaarmaken voor een (korte) werkweek.