Grill Restaurant de Buffel – Best

Gisteravond was het weer HIO-eet-date en deze keer zijn we naar de Buffel in Best gegaan.

Het is je misschien al opgevallen dat de laatste HIO-eet-dates allemaal in Best zijn. Reden daarvoor is dat we de meeste goedkopere restaurantjes in Eindhoven, Veldhoven, Son en Breugel en Sint Oedenrode naar ons idee al gehad hebben en Best is eigenlijk ook nog prima te rijden.

[mappress mapid=”24″]

Maar de Buffel dus..
Het restaurant ziet er prima uit (behalve die vervelende mat onder onze tafel die maar bleef schuiven) en de bediening was ook vlot en vriendelijk.
Je kunt er kiezen voor 2 menu’s voor een prima prijs waarbij je uit een deel van de gerechtenkaart een voor-, hoofd- en nagerecht kunt kiezen. Of je doet geen menu en bent vrij om alles van de kaart te kiezen.

Op dinsdag is er onbeperkt gamba’s eten voor EUR 21,50. Volgens mij best populair (als je van gamba’s houdt) maar ik als je er nog iets van groenten bij zou willen eten, dan moet je dat er nog wel bij bestellen. Erg raar!

Ik hou niet van dieren die in het water leven en ik hou ook niet van rundvlees dus mijn keus viel op een vegetarische cannelloni schotel. Erg lekker!! Samen met het voorgerecht van de maand (een salade met groene asperges en feta) en een hazelnootschuimgebak als toetje heb ik heerlijk gegeten!

Zou ik er nog een keer terug gaan? Ik denk het niet. De keuze voor mij is er te beperkt. Maar als we als HIO groep nog een keer willen gaan, dan zeg ik daar geen nee tegen.