Snel verdienen

Gisteravond is er een enqueteur van Intomart bij mij op bezoek geweest. Ik had een brief gekregen dat ik geselecteerd was om mee te doen met een onderzoek van de universiteiten van Nijmegen en Tilburg. Het onderzoek was gedeeltelijk via internet en gedeeltelijk via een enqueteur van Intomart.In de brief werd ook over een vergoeding gesproken. Als je via internet invulde kreeg je een gedeelte en de rest van de enqueteur.
Nu ken ik Intomart omdat ik bij hen al aangemeld ben om online enquetes in te vullen (tegen vergoeding) dus ik besloot om een afspraak te maken voor de aan-huis-enquete.

En die was dus gisteravond. Precies op tijd stond er een mevrouw aan mijn deur die zich netjes legitimeerde. Daarna heeft ze ongeveer 3 kwartier vragen gesteld en toen was het klaar. Er zaten wat persoonlijke vragen bij waarbij ze haar laptop naar mij toe richtte en er voor zorgde dat zij de antwoorden die ik gaf niet zag. Maar andere vragen zoals “Lees je wel eens een boek?” werden door haar zelf gevraagd en na mijn antwoord ingevuld.

En die vergoeding? Die was hoog!!

Voor die paar minuten online invullen plus nog 3 kwartier iemand in huis kreeg ik gisteren VVV Irischeques ter waarde van 35 euro!

Nou.. voor dat bedrag mogen ze me best nog een keer voor een enquete uitnodigen!