Gisteren was weer onze maandelijkse HIO-eet-date en deze keer gingen we naar Koren in Best.
[mappress mapid=”22″]
Volgens mij is het meer een lunch-restaurant want de hoeveelheid broodjes op de kaart was indrukwekkend. De avond-kaart was met ongeveer 6 keuzes per gang een stuk beperkter.
Omdat ik vanwege mijn nier niet te zout en geen rauwe dingen mag eten vallen de soepen en carpaccio af bij de voorgerechten. En bij de hoofdgerechten geen mixed grill of tournedos. Verder lust ik niets wat in het water leefde dus dan vallen er nog wat extra dingen af (vis, gamba’s).
Dus het werd een vegetarisch menu:
– Portobella met spinazie, gorgonzola en walnoten.
– Gnocchi met kaassaus en roerbakgroenten
– Hazelino, een schuimgebak.
De gorgonzola was een twijfelgeval omdat dat een schimmelkaas is. Maar deze werd met het gerecht mee verhit en daarmee was het goed.
Kortom : lekker gesmuld! En dat voor een prijs van net geen 23 euro!