Netflix

Sinds gisteravond hebben wij Netflix.

Priscilla had het er al een tijdje over en ik vond dat wel een goed idee. De laatste maanden hebben we namelijk nogal vaak dat we ‘s avonds bij de TV zitten en er eigenlijk niks op TV is. Nou ja niks.. De 5e herhaling van dr. Pol gevolgd door de 3e herhaling van een aflevering van NCIS. En dan is het niet eens komkommertijd.
De enige serie die ik volg is Moordvrouw (zondag avond) en binnenkort wil ik Peking express weer gaan volgen (maandag avond). En vaak is er op donderdag darts, dus dan kijken we dat. Maar die andere avonden???

Dus ging ik op zoek naar iets wat Netflix kan afspelen op de TV. Pris zou het ook graag op haar laptop willen kijken, maar ik vond de TV ook een vereiste. De TV die we hebben is in principe aan te sluiten op internet, maar ik denk dat daarvoor een extra update nodig is die ik er niet meer op krijg. De andere mogelijkheid is via de Wii, maar dat had ik ook al geprobeerd : de Wii kreeg onze router niet gevonden. En dus was het plan om komend weekend naar de Mediamarkt te gaan op zoek naar ‘iets’ wat Netflix kan afspelen op onze TV.

Totdat Peter gisteravond zei : probeer het nog eens, want de Wii ziet sommige nieuwe routers niet maar kan er wel mee verbinden. En nadat ik handmatig de WiFi verbinding had ingesteld hadden we ineens verbinding met internet!! Vlug de Netflix app en de YouTube app (woohoo ook YouTube op de TV) gedownload op de Wii en daarna het Netflix abonnement afgesloten.

Hallo Netflix!!

En nu de grote vraag: wat moeten we gaan kijken op Netflix??? Heeft er iemand tips?

3 comments on “Netflix

    • Whoaa, dat was een wazige serie!! Maar wel goed zeg! Spannend tot het einde! Het heeft een beetje een Twin Peaks achtige sfeer.

  1. Breaking bad krijgt goede reviews. Nooit gezien, maar veel over gehoord. Alle seizoenen staan op Netflix. Wat ik wel heb gezien: Dexter. Deze staan volgens mij ook op Netflix.