ALV SV Woensel

Gisteren was de Algemene Ledenvergadering van SV Woensel ’77.

Ik ben nu officieel ook gekozen als secretaris van de vereniging, al deed ik dat werk al vanaf december vorig jaar. Ook is Peter gekozen als bestuurslid. Hij krijg geen officiele taak, maar zijn on-officiele taak is mede-secretaris. Daarmee kan ik Peter aan het werk zetten als het mij even te druk wordt met secretaris-werk.

Verder was het eigenlijk het normale ALV-geneuzel. De notulen van vorig jaar werden zonder veel opmerkingen goedgekeurd, de kascontrole was tevreden, alle aftredende/nieuwe bestuursleden werden unaniem gekozen en iedereen ging akkoord met ‘geen contributie-verhoging’.
Vorig jaar duurde de ALV nog van 20:00 tot 23:00 uur, maar ik heb af en toe de voorzitterstaak maar overgenomen en de vergadering weer op het spoor gezet. Onze voorzitter is namelijk vlug afgeleid en wil nogal eens van het spoor afwijken. En dus duurde de vergadering gisteren maar 2 uurtjes! Hoera!!

Neemt niet weg dat ik vannacht toch wat minder geslapen heb en ik nu moe ben… en ik heb straks nog een meeting op mijn werk. Maar daarover morgen meer.