Bijkletsen met Doris

Vandaag ben ik na mijn werk naar Doris gereden om daar bij te kletsen en een lekker hapje mee te eten.

Nu ik in Venlo werk kom ik dagelijks ongeveer langs hun huis (nou ja.. een ruime ‘ongeveer’ dan). Het is ongeveer 20 minuutjes rijden en dat is een stuk dichterbij dan als ik van huis uit zou moeten vertrekken.
Dit jaar gaan Doris en Erik met hun kids op vakantie naar Australie. En dus hadden ze nog wat vragen aan mij want ik ben een ervaringsdeskundige 😉
Ik ben in 2003 samen met (het grootste deel van) de oorspronkelijke vriendengroep naar Australie geweest. Ik zeg oorspronkelijk want toen we boekten was iedereen nog vrijgezel. Toen we gingen hadden er 2 net een relatie en 1 had er een blind date gehad die goed was bevallen. Inmiddels zijn dat 3 getrouwde stellen maar nog niet in 2003 dus.
We hebben in Australie ook een weblog bijgehouden genaamd HiO2Oz en het leek me wel handig om die blogs toe te voegen aan Ingcrediblog. De foto’s die ik er tussen heb gezet stonden er toen niet tussen, maar die heb ik er ter decoratie bij gezet. Wil je ze bekijken, dan kun je beginnen bij deze en verder bladeren of klik hier voor een overzicht.
De blogs van toen heb ik gebruikt als geheugensteuntje vanavond bij Doris.

Verder hebben we vanavond een afspraak gemaakt om een keertje naar de dierentuin te gaan. Maar daarover vinden jullie vanzelf wel een blogje als het zover is 🙂