HIO2Oz : The Axe Effect

[Deze blogs zijn in januari 2017 toegevoegd aan Ingcrediblog. Het zijn de teksten die we toendertijd op onze HIO2Oz weblog plaatsten toen we met de vriendengroep naar Australie zijn gegaan] Dinsdagavond op weg naar de telefooncel zag Ingrid een kat in het donker. Het bleek geen kat, maar een possum.

Al gauw stonden we met 5 mensen, 2 zaklampen en 2 camera’s naar één, oh wacht 2, nee 3 possums te kijken. Felix had al gauw contact gelegd, maar van Ingmar wilden ze niets weten.
Maar ja, Felix gebruikt dan ook Axe…

Woensdagochtend zijn we naar Pebbly Beach gereden.

Tim the Firefighter had ons in de Blue Mountains verteld dat we daar veel kangeroes zouden zien. En inderdaad, bij aankomst wordt Ingmar meteen door een behoorlijk tamme kangaroe begroet.

Na wat geaaid en gefotografeerd te hebben lopen we door naar het strand. Dit is een prachtig strand met fantastisch rollende golven. Hier spelen we eerst een tijdje mee voordat we nog meer van het stralende weer genieten en gaan liggen zonnen.

Na een uurtje is iedereen gaar genoeg en gaan we terug naar de camper voor de lunch.
Onderweg komen we 2 kangaroes en heeel veel bosparkieten tegen. Als we zaadjes van de grond oprapen komen ze die uit onze hand opeten.

Het valt ons op dat, in tegenstelling tot de possums, deze beesten wél contact willen met Ingmar. Die ochtend had Ingmar namelijk een spuit Axe van Felix geleend, omdat zijn Rexona op was. 🙂
Ingrid heeft nog last van een handtastelijke bosparkiet, die een lekker zacht plekje had gevonden om te landen. Ook haar haar werd aangezien als nestelplekje.

We genieten een tijdje van de tamheid van de dieren en maken daar ook erg veel foto’s van voor we verder rijden richting Melbourne.
Voor we een camping kiezen doen we nog eerst even boodschappen. Ingmar koopt meteen dezelfde Axe als Felix ook heeft, want het verschil in aantrekkingskracht was erg duidelijk.
We zijn dan ook erg benieuwd wat de Axe voor effecten heeft op zijn vrijgezelle status.

[mappress mapid=”21″]