HIO2Oz : De verjaardag van Frank

[Deze blogs zijn in januari 2017 toegevoegd aan Ingcrediblog. Het zijn de teksten die we toendertijd op onze HIO2Oz weblog plaatsten toen we met de vriendengroep naar Australie zijn gegaan] De dag begon om 0:00u met felicitaties en kussen voor de jarige Frank.

Vanaf dat moment stond het callcenter roodgloeiend en dat is de rest van de dag niet meer goed gekomen.

Bij het opstaan hebben we Frank ook nog een (erg vals) lang-zal-hij-leven toegezongen, waarna we met een versierde camper (met dank aan Ben en T-Mobile) richting Pretty Beach gereden zijn.

Eenmaal geïnstalleerd op de camping is het strand bezocht, maar het waaide er zo hard dat je er gezandstraald werd.

We waren van plan weer bij Maui langs te gaan om de accu weer te laten nakijken omdat onze accu weer niet oplaadt. Een lid van onze groep onderzoekt het electrisch probleem van de camper en komt erachter dat het vervangen van de zekering van de battery charger (die verstopt zit onder een bank) de electrisch probleem verhelpt. Dat de Maui monteurs dat tot 2 keer toe niet hebben gezien valt ons wel tegen. Ook de monteur die we aan de telefoon hebben gehad had kunnen melden waar die zekering zat.
Op de camping zien we onze eerste kangeroe (de dode langs de kant van de weg tellen we niet mee). Wel wat schuchter dus we kunnen niet te dichtbij komen. Even later zien we 2 bosparkieten die totaal niet bang waren en zelfs de camper inhuppen om een kijkje te nemen naar de versieringen voor Frank.

De rest van de middag doen we het heerlijk rustig aan. Na het avondeten is het tijd om onze caramelmudcake te versieren met 29 kaarsjes en Frank mag een wens doen als hij ze uitblaast.
Ingrid belt nog even naar huis om haar vader te feliciteren met zijn verjaardag. De rest van de avond wordt gevuld met het kaarspel MAD.