SV Woensel zoekt nieuwe schietbaan

Vorige week vrijdag hoorde we als bestuur van de schietsportvereniging dat we per 1 februari 2017 uit onze schietlocatie moesten zijn.

Gelukkig is onze voorzitter Gerald een regelaar en dus hadden we binnen een week alternatieven gevonden zodat we als vereniging toch mee kunnen blijven doen aan de postcompetitie en onze wekelijkse trainingen kunnen blijven schieten.

Afgelopen dinsdag was er een extra ledenvergadering waarin deze alternatieven werden voorgelegd. En gisteren en vandaag zijn we met een redelijk aantal leden bezig geweest om de schietbanen leeg te ruimen. We kunnen nog wel even in de kantine en de telkamer (het kamertje waar vroeger de telmachine stond en wat tegenwoordig dienst doet als rommelhokje) blijven want dat is van een andere eigenaar.
Maarja.. zonder schietbanen doe je daar niet zoveel!

De korte termijn oplossingen zijn om te gaan schieten in Best en Veldhoven, maar eigenlijk willen we gewoon weer onze eigen (betaalbare) schietbanen. Mocht je dus iemand kennen die een ruimte heeft van ongeveer 15×5 meter waar we onze schietbanen en een kleine kantine in kunnen bouwen dan hou ik me aanbevolen!