HIO2Oz : Aankomst in Sydney

[Deze blogs zijn in januari 2017 toegevoegd aan Ingcrediblog. Het zijn de teksten die we toendertijd op onze HIO2Oz weblog plaatsten toen we met de vriendengroep naar Australie zijn gegaan] Deze dag hebben we de enorme afstand van de Blue Mountains naar Sydney afgelegd in een uur of twee.

In Sydney zouden we eerst bij Maui langsgaan, omdat de accu van de camper nogal gaar is. Maar aangezien we toch door Sydney aan het rijden waren, hebben we meteen wat sightseeing gedaan (links en rechts op de kaart lijken best op elkaar). Bij Maui krijgen we een nieuwe accu en een adres voor een camping.

Zodra de camper op de camping geparkeerd is kopen we een OVweekkaart en gaan we naar het centrum. We stappen uit bij station Central en lopen naar de haven. Daar aangekomen drinken we wat en zien we dat er ‘s avonds “Markets by Moonlight” is, met live muziek.

We vinden een leuke Italiaan daar aan de haven, waar we wat eten. Daarna lopen we over de moonlightmarket, die vol staat met kraampjes die erg leuke, niet standaard souvenirs verkopen. Uitgewinkeld genieten we van een drankje terwijl Frank en Hilde een complementary massage krijgen van een 3-minute-angel.

Om 21:00u (ja, NEGEN uur al!!) houdt de muziek op en gaan we langzaamaan terug naar de camper.

[mappress mapid=”16″]