HIO2Oz : Reisdag 1

[Deze blogs zijn in januari 2017 toegevoegd aan Ingcrediblog. Het zijn de teksten die we toendertijd op onze HIO2Oz weblog plaatsten toen we met de vriendengroep naar Australie zijn gegaan] Het was weer een ideale reisdag, de zon liet zich niet zien en de regen des te meer. Hierdoor was de temperatuur in de camper uitstekend.

Eigenlijk had dit artikel hier kunnen eindigen. Helaas is dat weer niet het geval
Nadat we in het donker de camper op een camping geparkeerd hadden gingen we om 19:30u op zoek naar een restaurant. Het restaurant aan de overkant was gesloten en ons werd verteld dat het een nationale feestag was en de meeste restaurants dus dicht waren. Maar gelukkig was er nog wel een restaurant open: over de brug, 1e links, 2e links en dan onder de brug door bij de parkeerplaats. Dus we rijden: over de brug, 1e links, 2e links, 1e links, over dezelfde brug, weer 1e links, nu 1e links, terug vanwege de doodlopende straat, over de 2e brug, 1e links, 2e links en tja… De brug bleek lager dan de camper.
Nadat we de camper geparkeerd hebben en we naar het restaurant lopen bekruipt ons het gevoel dat het wat chiquer is dan we gekleed zijn. Het blijkt een casino met restaurant waar we alleen kunnen eten als we ons eten binnen 10min. (voor 20:30u) bestellen. De rest van de avond verliep zonder problemen.