HIO2Oz : Rustig dagje.

[Deze blogs zijn in januari 2017 toegevoegd aan Ingcrediblog. Het zijn de teksten die we toendertijd op onze HIO2Oz weblog plaatsten toen we met de vriendengroep naar Australie zijn gegaan] Omdat de vorige dag het boodschappen doen een beetje misgelopen was zijn we deze dag begonnen met een ontbijtje in het pancakerestaurantje aan de overkant van de A2.

We werden daar geholpen door Poffertjes Patty. Patty heeft ons een heerlijk ontbijt voorgezet en ons verwend met prachtige Cappuccino’s.

Hierna zijn we verder gereden naar Hervey Bay, waar we de bus voor 3 hele dagen op de camping geparkeerd hebben. Daarvan zijn we echter 2 dagen op een georganiseerde tocht naar Fraser Island.
Omdat we in de ochtend al aankwamen konden we het lekker rustig aan doen. We hebben dus eerst lekker gewinkeld en rondgekeken in het stadje en daarna bij de camper genoten van een uitgebreide lunch.
‘s Middags zijn we op verkenningstocht gegaan langs de boulevard, over het strand en we hebben alvast wat internerdcafés uitgezocht voor de avond. Weer terug op de camping hebben we onze eerste was gedraaid, wat kaarten geschreven en de financiën bijgewerkt terwijl de sterrenhemel verduisterd werd door vleermuizen. Een erg mooi gezicht.

Als avondeten hebben we weer geBBQd. Spiesje en gemarineerd lamsvlees met salades. Zoals gewoonlijk weer mensen ontmoet op de BBQ plaats. Deze keer twee Nederlandse meiden die ons meteen jaloers maakten omdat zij maar liefst 2 maanden in Australië blijven gevolgd door 6 weken Nieuw Zeeland.

[mappress mapid=”12″]