HIO2Oz : Camper ophalen & Daintree

[Deze blogs zijn in januari 2017 toegevoegd aan Ingcrediblog. Het zijn de teksten die we toendertijd op onze HIO2Oz weblog plaatsten toen we met de vriendengroep naar Australie zijn gegaan]
Felix, Frank en Ingrid ontbijten vroeg waarna Felix en Ingrid de camper gaan halen. Een vriendelijke taxichauffeur legt alvast wat verkeersregeltjes uit.

De camper wordt klaargezet en alle toeters en bellen zijn in een kwartiertje uitgelegd. Rond 11:00u is de camper terug bij het hotel en kan alles ingeladen worden.


We rijden langs de supermarkt en komen er onderweg achter dat de luidsprekers achter het niet doen en dat we de achterdeur niet van binnenuit van het slot krijgen. Dus we rijden nog even langs Maui om al onze rijbewijzen te laten zien en de luidspreker te laten repareren. Ondertussen stallen we onze lunch uit op het terrasje aldaar en genieten we van onze aankopen.
Hierna rijden we onze camper de Captain Cook Highway op, naar Daintree River.

Captain Kangaroo Felix stuitert langs de mooie kust en brengt ons naar een River Cruise.
Op een klein bootje gaan we de Daintree op, op zoek naar krokodillen. We hebben vogels, vleermuizen, vissen, mangroves, en zelfs een kikker gezien, maar geen enkele krokodil. Ach, het uitzicht was de moeite waard.
Op de terugweg gaan we nog even langs een supermarkt voordat we de camping gaan.zoeken. Half 6: winkel in, schemering. 6 Uur: winkel uit, donker.
De camping ziet er perfect uit: ruime standplaats en een BBQ die 10 minuten brandt voor 20 dollarcent (=12 eurocent).

[mappress mapid=”9″]