Klusjesdag

Op de dagen dat ik op controle moet in het ziekenhuis neem ik graag een dagje vrij.

Zeker nu ik weer bij een externe klant zit. Ik voel me dan namelijk verplicht om uit te leggen waarom ik wat later kom. Bij een hele dag vrij vind ik dat een stuk makkelijker.

Gisteren was zo’n dag. Om 8:45 zat ik in het MMC voor mijn afspraak bij de nefroloog. Twee weken geleden had ik mijn bloed al laten prikken en een potje urine ingeleverd. Alle bloedwaardes waren goed en ook mijn urine was goed. Dus na 10 minuten was ik daar alweer klaar en kon ik verder met de andere dingen die ik vandaag gepland had.

Eerst naar de Hanos waar ik mijn toegangspasje kon ophalen. Sinds ik secretaris ben bij SV Woensel 77 sta ik vermeld bij de Kamer van Koophandel. En dus heb ik nu pasjes bij de Sligro, Makro en Hanos. Mijn voorlopige conclusie is dat het daar niet goedkoper is dan in een supermarkt tenzij je emmers van 5 kilo pindakaas koopt of soep in blikken van 10 liter. Maar het is altijd handig om die pasjes te hebben.

Daarna weer vlug naar huis want mijn collega Cor had nog een bestelling voor me liggen om 2 van zijn bierglazen te etsen. Deze twee glazen gingen beter dan het eerste glas dat ik voor hem geëtst heb. En over dat eerste glas was Cor al erg blij. Maandag neem ik de glazen mee naar mijn werk en ruilen we: Cor de glazen en ik? Cor neemt chocolade of bonbons voor me mee.
Nomnom!