Afslank update

Ik ben sinds oktober 2008 bezig met afvallen, maar vorig jaar april zag ik een website waarbij je je gratis kon aanmelden. Op deze website kun je je gewicht en je streefgewicht met bijbehorende streefdatum invoeren. Daarvan verschijnt dan een grafiekje waarbij een lijntje de ‘streeflijn’ aangeeft en de andere je echte gewicht.

Ook kun je op deze website andere mensen volgen waarbij je ‘buddy’ van elkaar wordt. Je kunt berichtjes achterlaten in hun dagboekje en andersom.

Daarnaast worden er door de redactie van de website geregeld berichtjes en recepten geplaatst.

Op deze website heb ik me een jaar geleden ingeschreven en het bevalt me daar prima! Natuurlijk moet je afvallen zelf doen, maar het helpt wel om te zien dat er meer mensen bezig zijn met de afvalstrijd. En dat het niet altijd even goed lukt. Doordat je elkaar berichtjes kunt schrijven kun je iemand weer motiveren om door te gaan of kun je tips uitwisselen.

Sinds ik bij deze website ben, ben ik ongeveer 22 kilo afgevallen. Het totaal komt daarbij inmiddels al op 36 kilo!! En alhoewel het de laatste maanden niet zo snel meer gaat als in het begin blijf ik wel doorgaan. Ik heb met mezelf afgesproken om 2 keer in de week naar mijn werk te fietsen en verder probeer ik natuurlijk nog steeds mijn eetpatroon gezond te houden.

De leukere dingen zijn dan natuurlijk het shoppen voor nieuwe kleding! Mijn kledingmaat is inmiddels 4 maten (of zijn dat er 8??) gezakt en dat betekent een volledige nieuwe garderobe. Jippieee 🙂