Vriendenweekend

Afgelopen weekend ben ik een lang weekend weg geweest met mijn vriendengroep.

Met 9 volwassenen, 2 kinderen en 1 hond zijn we naar een huisje in de Ardennen geweest. En wat een fantastisch weer hebben we gehad!!

Vrijdag in de middag kwam iedereen aan en hebben we ‘s avonds met z’n alleen karaoke gedaan.

Zaterdag ochtend na het ontbijt zijn we eerst een stukje gaan wandelen waarna we ‘s middags de grotten van Remouchand hebben bezocht. Een wonderlijk kunststukje van de natuur en het was er ook lekker fris binnen 🙂

Zaterdag avond hebben we eerst gezellig ge-gourmet en hebben we daarna een speciaal voor de vriendengroep gemaakte quiz gespeeld. Een groot gedeelte van de vragen ging over onszelf. Erg grappig om te weten wat we vroeger allemaal wilden worden of wat tot nu toe geheim was gebleven, maar nu dus de openbaarheid in gegaan is.

Zondag ochtend zijn we na het ontbijt naar een wildparkje gegaan waar we de daar aanwezige herten, geiten, everzwijnen, emoes, ezels en ponnies (mis ik nu nog beesten?) gevoerd en/of geaaid hebben. Daarna hebben de uitgeputte kids een middagdutje gedaan en heb ik samen met de mama’s en papa’s lekker in het zonnetje een boekje gelezen terwijl de andere helft van het gezelschap nog een wandeling rond een meer gedaan hebben en uiteindelijk op een terras gestrand zijn.

Bij dat terras was ook het restaurant waar we ‘s avonds gegeten hebben. ‘s Avonds hebben we Ravin’ Rabbids TV Party gespeeld op de Wii en ik moet zeggen: deze is leuker als je met meer mensen speelt dan dat je die alleen speelt!

En toen was het alweer maandagochtend. Rond 10:00 moesten we uit ons huisje zijn, maar we zijn niet meteen terug naar huis gereden. We hebben eerst nog een keer het rondje om het meer gewandeld waarbij de kinderen nog uitgebreid in een speeltuintje gespeeld hebben. Daarna nog een lekkere lunch en vervolgens ging iedereen naar huis.

Resultaat: Moe en met een verbrande neus, maar ook enorm veel leuke herinneringen erbij en 10 tekeningen van Lise 🙂