Meerjarendagboek – Januari

Ik schreef al eens eerder dat ik een meerjarendagboek heb (ook wel 5-year-journal of ‘vraag per dagboek’ genoemd). In 2017 begint mijn 4e jaar waarin ik welke dag een voorgeschreven vraag beantwoord.

Het leuke eraan is dat je terug kunt lezen hoe je over een zelfde vraag nadacht een aantal jaren geleden. En het is echt niet zo dat ik er iedere avond iets in schrijf hoor! Meestal denk ik er iedere week wel een of twee keer aan om de vragen van de afgelopen dagen in te vullen.
Ik heb alle vragen niet zelf bedacht, deze heb ik overgenomen van een engelse lijst. Maar soms waren het zulke rare vragen dat ik er toch maar een eigen vraag bij heb gezet.

Ik heb de pagina’s dubbelzijdig als een boekje uitgeprint (dat is een optie als je een PDF of Word document print) op A4 papier waardoor ik deze pagina’s in het midden kon doorsnijden. Daarna heb ik er met een perforator gaatjes in gemaakt en in een Filofax ringband gedaan. Je kunt het dus ook als boekje laten en er een nietje doorheen doen. Of je schrijft de vragen over in je eigen mooie schrift (let wel.. daar moeten dan wel minstens 185 pagina’s in zitten!)

Mocht je in 2017 mee willen doen : Ik ga iedere maand op de eerste van de maand de volgende maand aan vragen publiceren.

En voor januari is dat dit document.