Kerstvakantie [2]

Een volgende update van mijn geknutsel in de eerste week van mijn kerstvakantie.

Dinsdagavond zijn Peter en ik weer naar de schietvereniging geweest. De vorige keer was Peter beter maar dat heb ik deze week weer rechtgetrokken. Met 10 punten verschil won ik deze ronde ?.

Woensdag was Peter ook vrij omdat er op zijn werk voorraad geteld moest worden en daar hoeven de uitzendkrachten niet aan mee te doen. En dus zijn we gaan geocachen in de buurt van Thermae Son. Het was niet zo’n groot rondje want Peter moest zijn nieuwe kistjes natuurlijk inlopen.

fb_img_1482478946432

Woensdag avond ben ik naar de Kerst special workshop geweest bij Silhouette in Europe. Ik heb die avond een kaars beplakt met decal en een stoffen tas bedrukt met glitterflex. Daarna kon je door naar de tafel waar ik een glas heb geëtst en tot slot kon je een kerstkalender maken met vinyl op twee houten blokjes.
Vier verschillende technieken waarbij de decal voor mij nieuw was.

Gisteren ben ik naar mijn moeder gereden om een hoes te maken voor mijn agenda/planner. Het heeft me 3 uur gekost om te maken want het gaat allemaal nog niet snel als je nog nooit iets op een naaimachine hebt gemaakt. Maar het eindresultaat valt me niet tegen!

fb_img_1482426392034

En vandaag? Ik moet nog wat kleine klusjes doen en als ik genoeg tijd heb maak ik vandaag ook de hoes voor over de naaimachine want daar zijn we gisteren niet aan toe gekomen.