Kerstvakantie [1]

Sinds afgelopen vrijdag heb ik kerstvakantie en knutsel ik leuke dingen overdag.

Het begon vrijdag met een bezoekje aan Duncan, de oude secretaris van de schietvereniging. Daar heb ik samen met hem de laatste acties gedaan om de nieuwe website in de lucht te krijgen. Hij staat nu in WordPress en is daardoor makkelijker onderhoudbaar.

Zaterdag zijn Peter en ik naar een dumpshop in Kinrooi (Belgiƫ) geweest om nieuwe kistjes uit te zoeken voor Peter. Zijn oude kistjes waren nog uit 1992 toen hij ze nog van koningin Beatrix had gekregen ?
De zolen waren inmiddels zo oud dat ze waren gaan scheuren. Tijd voor nieuwe kistjes die nu natuurlijk wel ingelopen moeten worden.

Zondag heb ik de kerstboom gezet terwijl Peter en Pris naar het kerkhof gingen om het graf van Priscilla’s moeder te bezoeken.

Gisteren ben ik een groot gedeelte van de ochtend bezig geweest om een bierglas te etsen voor een collega van mij die samen met twee vrienden af en toe zelf bier brouwt. En dan is een eigen bierglas met logo erop natuurlijk nog leuker!

img-20161219-wa0021

Vanochtend heb ik flink gemeten, getekend en krantenpapier geknipt want ik wil een hoes voor over de naaimachine en een hoesje voor over mijn agenda maken. Aan het einde van de ochtend ben ik naar De Greef gereden om de benodigde stof te kopen.

Donderdag ga ik onder het toeziend oog van mijn moeder beginnen aan mijn eerste naaimachine-project.. Maar daarover later meer!