Terugblik 2016

Ook dit jaar wil ik weer een overzicht geven hoe het met mij gegaan is.

Januari
Ik opende een Etsy winkeltje (dat had ik voorspeld 😉 ) en ging een week op hotel in Amsterdam voor een training.

Februari
Samen met mijn zus ging ik naar Attraxion voor een kleurenanalyse. Daar heb ik sindsdien veel plezier van als ik nieuwe kleding ga shoppen.
Deze maand hebben we ook een koppeltje zebravinkjes aangeschaft die sindsdien vrolijk ‘miepen’ in onze woonkamer.

Maart
In maart gebeurde er eigenlijk niet zo heel erg veel. Ik ging naar het werk, ik ging naar de schietvereniging en ik ging een keer wandelen met Peter.
Wel vierde ik aan het einde van maart mijn eerste nier-verjaardag. Of eigenlijk mijn 1e jaar dialyse-vrij zijn bij het MMC.

April
Op 1 april had ik – precies een jaar na mijn transplantatie – mijn 12 maanden biopt. We gingen naar de verjaardag van Tante Trees, wandelden nog wat meer en ik had wat meetings op mijn werk.
Echt leuk om te melden is dat ons koppeltje zebravinkjes begonnen was aan een nestje en daar uiteindelijk 6 eitjes zou gaan uitbroeden.

Mei
Samen met mijn zus ging ik naar de dierentuin in Emmen. Het nestje eitjes kwam uit en de jonge vinkjes werden goed verzorgd door papa en mama zebravink.
Ook vond ik deze maand mijn allereerste geocache na wat eerdere mislukte pogingen.

Juni
In juni hebben we een gezellige Neven en Nichten dag. Priscilla is klaar met haar eindexamens en gaat eerst naar haar gala en twee weken later de uitslag : Geslaagd!.

Juli
Ook ik kon roepen dat ik geslaagd was! Ik had het eerste certificaat van 5 binnen voor een Microsoft titel. Later de maand was ik nog een keer geslaagd : bij het shoppen naar kleding samen met Doris in Venlo. Verder was het deze maand eigenlijk gewoon te heet.

Augustus
Ongeveer heel augustus had ik vakantie. Genoeg tijd dus om te gaan geocachen en te knutselen. Maar ook om op vakantie te gaan naar Londen en natuurlijk het nodige kluswerk rondom het huis te doen.

September
In september ging ik weer terug aan het werk en gebeurden er niet zo veel dingen. Alhoewel… We kochten een vouwwagen waarmee we komend jaar op vakantie willen gaan. En aan het einde van de maand werden de 5 overgebleven zebravink-jonkies opgehaald.

Oktober
In oktober haalde ik mijn tweede certificaat van dit jaar. Dit keer voor BiSL waarvoor ik bij Exin examen deed.
Ik haalde mijn griepprik op, zocht een nieuwe leaseauto uit en kocht nieuwe wandelschoenen.
Peter en ik gingen voor het eerst samen naar de bioscoop en samen met Priscilla gingen we ook nog Op Herhaling bij de genie.

November
November is ook meestal weer zo’n maand waar er niet zo veel gebeurd. Het is nog even hard doorwerken tot het einde van het jaar.
Begin deze maand kochten Peter en ik een naaimachine zodat we niet zo afhankelijk zijn van mijn of Peters moeder voor de makkelijke naai-klusjes.
Ik hobby deze maand hard door om de kerstkaarten op tijd af te krijgen. Aan het einde van de maand trakteerde ik mezelf alvast op mijn eerste kerstkado : een Garmin eTrex25 Touch.

December
In december kocht ik mijn tweede kerstkado voor dit jaar : een Heidi Swapp Minc Mini. Ik werd secretaris van onze schietvereniging en ik ging voor mijn werk op intake in Venlo. Daar mag ik in januari 2017 aan beginnen dus daar gaan jullie nog wel een en ander van horen.
De laatste twee weken van december nam ik vrij en knutselde ik er weer flink op los.

En dat was 2016 in een notedop! Wat zal 2017 brengen??
Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling!