Waren de voorspellingen waar?

Begin dit jaar deed ik een aantal voorspellingen. Welke zijn uitgekomen en welke waren totale onzin?

    – “Ik word in 2016 geen miljonair, maar win wel een grote prijs met de staatsloterij. Het is dus zeker niet genoeg om te stoppen met werken, maar het geeft wel financiele rust.”

Nou.. dan moet hij morgen nog komen… Ik heb dit jaar wel wat gewonnen, maar het was amper de moeite.

    – “Ik blijf het hele jaar nog ingezet bij mijn huidige opdrachtgever. Ondanks de financieel zware situatie waar de opdrachtgever en zijn bedrijfsonderdeel in zitten ziet het allerhoogste management wel de toegevoegde waarde van ons project. Ik mag daarom blijven terwijl mijn andere collega’s op dit project een andere opdracht moeten gaan zoeken.”

Dit is waar. Dit jaar ben ik bij mijn huidige opdrachtgever gebleven al werd het op een gegeven moment maar voor 20 uur per week.
Half december heb ik dit werk overgedragen naar een collega die ik in januari nog 1 dag in de week kom ondersteunen. Maar op 3 januari start ik in Venlo!

    – “Ik open mijn Etsy winkeltje en maak in 2016 al 100 euro omzet.”

Totaal niet waar! Ik heb mijn winkeltje zelfs weer dichtgedaan. Ik had namelijk geen enkele kaart verkocht.

    – “Peter blijft bijna het hele jaar nog via het uitzendbureau werken bij zijn huidige opdracht. Eind 2016 krijgt hij een aanbieding voor een vast contract.”

Inderdaad.. En hij heeft een toezegging op verlenging van het contract gekregen voor een half jaar. Niet echt een vast contract dus, maar hij blijft in ieder geval voorlopig nog aan het werk…. hopen we…

    – “Priscilla slaagt voor haar Mavo XL – examen en gaat naar een MBO waar ze ontzettend opbloeit.”

Het slagen is gelukt maar het is behoorlijk wennen op het MBO. Inmiddels heeft ze haar draai daar ook gevonden en gaat het eigenlijk best goed.