HePi-vakantie

Vandaag was mijn eerste werkdag na zo’n anderhalve week vakantie. En er lag een stapel werk op me te wachten!

Het duurde dus niet zo lang voordat ik mijn vakantie alweer bijna vergeten was. Maar gelukkig hebben we de foto’s nog!!

Mijn vakantie begon op Hemelvaartsdag. En dit jaar werd er voor het 10e jaar de NNN-dag (Neven en Nichten dag) georganiseerd. Rob en Yvon hadden een GPS speurtocht door Utrecht uitgezet. En het team waar ik in zat heeft (uiteraard?) gewonnen 🙂

NNN2010-01

NNN2010-02

Na Hemelvaartsdag volgde een grote voorjaarsschoonmaak in mijn huis waarna ik op zondag naar de dierentuin van Emmen ben geweest samen met Ralph:

2010-01-emmen 2010-02-emmen 2010-03-emmen

Maandag had ik nog mijn repetitie en dinsdag ben ik weer teruggegaan naar Eindhoven. Ik ben namelijk op zoek naar een nieuwe TV en misschien ook nog wel een nieuwe keuken! Dus genoeg offertes/prijsopgaven te verzamelen.

Donderdag ben ik vervolgens samen met mijn zus naar Sluis in Zeeland gegaan. Op de heenweg via de Westerscheldetunnel (heb ik die ook een keer gereden) kwamen we in het ENORM toeristische Sluis aan. Daar had mijn zus een hotelovernachting gewonnen inclusief diner en ontbijtbuffet.

De volgende ochtend gingen we via Brugge (waar we een boottochtje gedaan hebben) terug naar huis.

2010-01-brugge

Na weer een repetitie was het alweer zaterdag en heb ik nog een keer een dagje Eindhoven gedaan waarna ik de rest van het Pinksterweekend in de tuin van mijn moeder heb liggen zonnen.

En dat was mijn HePi vakantie!