Planner peace…

Ik denk dat ik het gevonden heb.. Planner peace!

Ik schreef al eerder over mijn zoektocht naar een planner die alles heeft wat ik wil hebben in een planner. Hobonichi heeft het!

hobonichimonth

Een heel jaar in een A6 formaat met een maand op 2 pagina’s voorin voor de lange termijn planning en een pagina per dag erachteraan. Een bijna leeg vel per dag! Dus je kunt je eigen indeling maken! Het papier is erg dun, maar het schrijft heerlijk en is toch erg stevig. En een A6 formaat planner past natuurlijk makkelijk in je tas! En omdat het papier zo dun is, is het niet eens zwaar!

hobonichiday

Het enige dat er nog aan ontbrak was een week overzicht (omdat je nu in je planner maar 2 dagen voor je neus ziet), maar ook daar heeft Hobonichi aan gedacht : een klein boekje met de weken erin die je makkelijk bij je planner kunt steken.

hobonichiweeks

OK…. verliefd!!

Ik had ooit al eens een 5-kleuren-pen gekocht omdat ik erachter kwam dat kleur-codering voor mijn planning erg goed werkt. Mijn pen bevat groen (medische dingen), paars (werk dingen), bruin (dingen voor Peter), roze (dingen voor Pris) en blauw (de rest). Zo zie ik in 1 oogopslag wat er die dag aan de hand is.

Ik wou er in 2017 officieel mee gaan starten, maar ik kon echt niet meer wachten en dus heb ik de laatste maanden van dit jaar om mijn systeem nog perfect te maken zodat ik in 2017 in volledige planner-peace met een voor mij werkend planning-systeem aan de gang kan gaan!