Frustraties op het werk

Ik heb deze week een hoop gezeur op mijn werk:

Issue 1 :
Ik heb vorige week 4 uur geschreven voor het beheer van een bepaalde applicatie. Gisteren kreeg ik ineens een mailtje dat die uren waren afgekeurd met de reden dat ik hier maar 2 uur voor mocht schrijven.
Het enige bewijs dat ik kon vinden over het aantal uren was een mailtje aan het begin van het project waarin stond dat ik 4 uur per week had.
Maar blijkbaar heeft een oude projectleider (die nu niet meer met het project betrokken is) op 12 augustus een mailtje gekregen dat er maar 2 uur beschikbaar waren per week en of hij dat aan mij zou willen doorgeven.
Ik heb nooit iets gehoord van deze wijziging, maar dat maakt de afkeurder van de uren niets uit. Hij had het doorgegeven dus mijn 4 uur zijn afgekeurd.
Inmiddels heb ik in overleg met mijn manager maar een urencorrectie aangevraagd waarbij er nog 2 uur op het project overblijven en er 2 uur naar ‘Idle’ gaan.
Eigenlijk staat voor vandaag die 2 uur werk (wat dus eigenlijk 4 uur is) gepland, maar ik heb er niet zoveel zin in.

Issue 2 :
Gisteren zag ik dat bij een ander project de nachtprocessen niet goed gelopen hadden. Na wat onderzoek kwam ik erachter dat het import bestand was aangepast. Er stonden ineens 6 kolommen meer in het bestand, niet achteraan toegevoegd maar ergens midden tussen de bestaande kolommen.
Toen ik ‘s middags de persoon sprak die hiervoor verantwoordelijk is kreeg ik het antwoord : Och ja, ik wist dat die wijziging eraan kwam. Sorry… ben ik vergeten te zeggen!
En dus mag ik met spoed het nachtprocess gaan wijzigen terwijl ik dat niet ingepland had.

Issue 3 :
Nog niet echt een issue, maar de persoon die mij hier bij Managed Services aanstuurt (de product eigenaar van de applicaties die ik beheer) heeft te horen gekregen dat hij eind van deze week niet meer op deze opdracht zit. Hoe dat dan met mijn inzet verder gaat is ons nog volledig onduidelijk.
De kans is dus aanwezig dat ook ik einde van deze week ineens minder uren krijg en dus weer voor een bepaald aantal uren ‘op de bank’ kom te zitten.

*zucht*