Schnitzelparadies, Roermond

Afgelopen weekend hebben we onze Albert Heijn restaurant bonnen opgemaakt in het Schnitzelparadies in Roermond.

Dat klinkt een heel eind uit de buurt maar Peters moeder, Peter, Priscilla en ik waren naar een oom en tante van Peter op bezoek geweest in Brunssum. Op de terugweg hebben we een kleine omweg gemaakt om naar dit restaurant te gaan.

Wat ons meteen opviel was dat er wel erg veel tafeltjes in het restaurant stonden. Ze zaten trouwens bijna allemaal vol dus het is blijkbaar – ondanks dat het er overal (te) krap is – toch een populaire zaak om te gaan eten.
De reden waarom bleek toen we besteld hadden. De kippensoep was wel behoorlijk zout, maar de salade met kaassoufles vond ik erg lekker. En als hoofdgerecht een grote schnitzel is natuurlijk altijd lekker! We kregen niet zo’n flinterdun geslagen taaie lap maar een sappige malse schnitzel, geserveerd met aardappelsalade, huzarensalade, frites en een grote portie salade.
Omdat we de Albert Heijn actie hadden, kozen we ook nog voor een toetje: ijs met kersen, chocolademousse of een grand dessert (chocolade mousse, creme brulee en bavarois).

Propvol rolden we weer naar buiten 🙂

Owja.. het restaurant probeert een oostenrijkse uitstraling te hebben met de inrichting en de kleding van de serveersters. Mijn tip: zorg dat ook je muziek in je restaurant aangepast is, dan geloof ik het helemaal!