Zomervakantie 2016 – week 1

Mijn eerste week van de zomervakantie is voorbij. Wat heb ik allemaal gedaan?

Ik ben twee keer gaan geocachen. Een keer alleen en een keer samen met Peter. Dat was nog een hele toestand want zondagmiddag zijn we bezig geweest om überhaupt de parkeerplaats bij het beginpunt van de multicache te vinden. Toen we deze gevonden hadden was het te laat om nog te gaan wandelen dus zijn we de dag erna terug gegaan om te gaan wandelen.

FB_IMG_1470840941587

FB_IMG_1470840949857

Wat een mooie wandeling was dat! En wat vooral grappig was: Peter zag de hele wandeling vogelkastjes hangen die ik steeds niet zag. En laat de eindcache nu verstopt zitten in een vogelhuisje!! En dat zag Peter dan weer niet ?
En met deze cache had ik ook mijn eerste internationale cache binnen: België.

Verder is Peter’s moeder bij mijn moeder op bezoek geweest en gaan we vanavond naar de verjaardag van mijn zus.

Gisteren zijn we naar een legerdumpshop geweest in Nijmegen waar ik twee bloezen heb gevonden waarmee ik door de bossen kan lopen zonder bang te zijn dat ik ‘goede’ kleding stuk maak. Legerspul is namelijk oerdegelijk! En spotgoedkoop: 5 euro per bloes!

Vandaag zijn we bezig geweest met het opruimen van de zolder waarbij we ook een mooi plekje hebben vrijgemaakt voor onze legerkleding-verzameling.

Vooral Peter is trots op het mooie rijtje!

FB_IMG_1470841920556

Ow.. die blauwe jas is van mij. Een mooie parka (met wintervoering) van de koninklijke luchtmacht. Voor 30 euro gekocht een paar weken geleden. Mijn gisteren gekochte luchtmacht-bloes en woestijn-caouflage-bloes hangen er niet bij.