Jaren met een 6 op het einde…

Ik kwam er achter dat er in de jaren met een 6 op het einde iedere keer wel een verhuizing gebeurde.

In 1976 verhuisde ik met mijn ouders en zus van een huurhuis midden in het dorp naar een zelfgebouwd huis aan de (toen) rand van het dorp.

In 1986 kwam ik van de basisschool af en moest ik gaan fietsen naar Boxmeer om daar naar het VWO te gaan. Mijn school verhuisde als het ware. In 1992 slaagde ik en ging op kamers bij een hospita in Strijp waar ik een jaar later weer ging verhuizen naar een studentenkamer in Gestel.

In 1996 slaagde ik voor de HTS en verhuisde ik van mijn studentenkamer naar een huur appartementje in Helmond. Een paar jaar later verhuisde ik naar een eengezins-huurwoning in Helmond.

In 2006 kocht ik mijn appartement en verhuisde ik van Helmond naar Eindhoven. In 2012 leerde ik Peter kennen en in 2015 verkocht ik mijn appartement en trok bij Peter in.

En nu in 2016? Het jaar is nog niet om dus er kan nog altijd iets gebeuren. De enige verhuizing die ik kan bedenken is dat onze vestiging naar Den Bosch verhuist. Daar zijn geruchten over maar eerlijk gezegd zie ik dat niet dit jaar nog gebeuren.
Zou de reeks dan nu verbroken zijn?