Een nieuwe keuken

De kogel is door de kerk, de opdracht is gegeven. Eind augustus/Begin september krijg ik een nieuwe keuken!
Ik was eerder naar een aantal keukenzaken geweest en heb uiteindelijk voor de dichtsbijzijnde gekozen. Vooral omdat deze alles in eigen beheer doet. Dus ik hoef alleen nog maar de oude keukenkastjes zelf weg te halen (had ik ook nog kunnen laten doen) en de rest doen zij.

Niet zoals bij mijn badkamer twee bedrijfjes, maar 1 bedrijf, 1 factuur. En dus ook 1 stropdas die ik over de toonbank hoef te trekken als er iets fout gaat. Verder hoef ik dus ook niet zelf achter tegelzetters, loodgieters of stucadoors aan.. Dat doen zij allemaal.

Vandaag ben ik langsgegaan om al het meerwerk te bespreken. De prijs van de keuken en de montage ervan was namelijk al gegeven. Toen ik bij de balie terugkwam viel mijn oog op een advertentie: NU, Bouwvak Aktie!! 20% korting op tegels en 40% korting op de gehele keuken met gratis montage!!

We waren al op een bedrag uitgekomen wat ik in mijn hoofd had, maar nu wordt het dus NOG goedkoper! Het heeft zo zijn voordelen om op een bloedhete dag naar een keukenzaak te gaan!