Gala Sondervick college

Gisteravond was het gala van het Sondervick college en Priscilla was als eindexamen-kandidaat natuurlijk ook uitgenodigd.

De jurk en hakken waren een paar maanden geleden al gekocht, de accessoires vorige maand en gistermiddag heeft de kapper het haar van Priscilla mooi opgestoken.
Gisteravond iets voor 6 stond Priscilla dan ook helemaal chique in het gala beneden klaar om opgehaald te worden voor het feest. Zelfs vriendje Rémon, die niet eens mee naar binnen mocht, stond in pak om haar naar het gala te brengen.

GalaSondervick3

Rond 6 uur stond Manuela (Priscilla’s vriendin) voor de deur in een ENORME Amerikaanse pick-up truck om Pris en Rémon op te halen. Manuela heeft nog geen rijbewijs, dus de rij-instructuur zat ernaast (en met een blauwe L op het dak). Toch stoer om met zo’n auto te kunnen rijlessen 😀

Daarna moest ik naar een meeting op het werk maar Peter is nog naar de enorme stoet van auto’s gaan kijken die allemaal naar het gala reden. Bulldozers, vrachtwagens, motorclubs, een tuktuk, Audi’s, Mercedesen, BMW’s, limousines, legertrucs, … noem maar op! Tegen 9 uur was iedereen pas binnen!

GalaSondervick1

Tegen 11 uur kregen we een berichtje dat Priscilla weer opgehaald wilde worden. We hebben nog even nagekletst en daarna ging iedereen naar bed want vanochtend ging weer vroeg de wekker!