Mijn opdracht: wel, niet of toch een beetje?

Vorige week rommelde het behoorlijk in de financiele hoek van ons project.

Ons project is eigenlijk een subproject van een groter project. En dat grotere project moest halveren in kosten.
Resultaat was dat er niet voldoende budget was om ook mijn collega aan te houden en dat hij over ongeveer 4 weken (als hij zijn werk had overgedragen) het project zou verlaten.

Afgelopen vrijdag werd de sfeer nog grimmiger: ook de projectleider en zijn vervanger/meedenker (die ook nog een ander subproject leidt) moesten per direct stoppen zodat ik eigenlijk als enige overblijf voor ons subproject.
Tenminste… als er voldoende budget gevonden kon worden om mij nog te betalen.

Vanochtend werd duidelijk dat ik samen met nog twee anderen 4 systemen in de lucht moet gaan houden (ik 1 subproject, iemand anders 2 subprojecten en nog iemand anders 1 subproject) en dat we met z’n allen 40 uur per week lijken te gaan krijgen.
Lijken, want er is nog steeds geen officiele mededeling gedaan over mijn inzet in dit project. Mijn projectleider staat er duidelijk in : Ik doe niks meer voor dit project dus ga het maar aan mijn manager vragen.
En zijn manager zegt : Ik heb het zo druk, vraag maar aan je projectleider.

Dussss… voorlopig doe ik dus maar wat goed lijkt.. en ga ik mijn eigen manager alvast inlichten dat ik binnenkort gedeeltelijk beschikbaar kom. Of helemaal… Of niet..

One comment on “Mijn opdracht: wel, niet of toch een beetje?

  1. De grootste stof is weer neergedwarreld en langzaam wordt alles duidelijk : ik heb 16 uur per week om mijn systeem in de lucht te houden. Ik kom dus 3 dagen per week in de leegloop (zonder opdracht) maar daarvan mag ik nog 16 uur aan mijn project besteden en 8 uur mag ik voor mijn Microsoft examens gaan studeren.