Gadget : Samsung Galaxy Tab A

Een paar weken terug is het glas van mijn iPad gebarsten.

Ik wou even wat opzoeken bij mijn Silhouette Curio en het mesje van de Curio viel van het schap boven mijn buro op mijn iPad. Het mesje weegt misschien maar 10 gram, maar hij viel dus precies met het puntje op het glas. Gevolg : een sterretje in het glas met uitlopers over het hele glas van de iPad.

Foto van het mesje:
Silhouette_verst_4ec23e3f21ab3

Nu had ik mijn iPad kunnen laten repareren : ik had een winkel gevonden in Eindhoven die het glas voor 75 euro kon vervangen. Maar de reviews over die winkel waren nogal wisselend. Bovendien zag ik eigenlijk de meerwaarde van een Apple tablet niet omdat ik verder geen Apple producten heb.

Tijd dus om een nieuwe tablet uit te zoeken. Omdat ik in mijn iPad een simkaartje had met een abonnement ben ik op zoek gegaan naar een betaalbare Android tablet met de mogelijkheid om een simkaartje in te voegen.
En die heb ik gevonden : de Samsung Galaxy Tab A. De reviews over deze tablet klagen over de lage resolutie van het scherm, maar daar heb ik nog niks van gemerkt. Misschien als je veel foto’s maakt dat het opvalt, maar ik gebruik mijn tablet voornamelijk om mijn mail te lezen, wat te internetten en een spelletje te spelen. Allemaal dingen waar je geen super-scherm voor nodig hebt.

Tot nu toe ben ik erg tevreden over mijn tablet. Vooral omdat de apps die erop staan gelijk zijn aan de apps op mijn Samsung telefoon. Voor mij geen dure Apple meer, maar voor minder dan de helft van die prijs een leuke Android!