‘t Boshuys – Best

Gisteren hadden we weer onze maandelijkse HIO-eet-date en omdat ik al een week zin had in pannenkoek zijn we naar ‘t Boshuys in Best gegaan.

Niet dat dat een pannenkoekenhuis is, ze hebben er veel meer. Maar ze hebben toevallig ook een aantal pannenkoeken op de kaart. We zijn er al vaker geweest en ik moet zeggen dat ik het wel een leuk restaurant vind. Niet te duur, niet te studentikoos. Voldoende (gratis) parkeerruimte en lekker rustig.

Na een geitenkaas-salade (zonder de bacon, want die is te zout) heb ik dus mijn pannenkoek gegeten. Officieel een kaas-spek-pannenkoek maar omdat dat voor mij te zout zou zijn, heeft de kok dit aangepast naar een kaas-champignon-ui pannenkoek. En als toetje een creme brulee.
Inmiddels denk ik dat ik die geitenkaas niet had mogen eten. Het is waarschijnlijk geen rauwe melk-kaas, maar het was wel een schimmelkaas.. Ik heb er geen last van, maar het was dus gisteren toch weer even een risico wat ik niet had mogen nemen.
Note to self : Geen carpaccio, geen soep en geen schimmelkaasjes als voorgerecht!

[Update] Er liep gisteren wel een muis door de zaak. Geen enorm grote muis, maar toch… En nadat we dat hadden doorgegeven aan het personeel kregen we te horen : “Ja, dat weten we!”
Hmmmmz.. een muis in een restaurant en daar doe je niks tegen???