Keuken: Dag 2

Niet zo vroeg als gisteren, maar toch op tijd opgestaan. Want vanochtend zou de bouwvakker komen die mijn tegels eraf kwam slopen.Ik heb een lijstje met allemaal klusjes die ik binnenshuis kan doen en daar had ik er gisteren natuurlijk al redelijk wat van weggestreept. Maar zolang de bouwvakker er niet was kon ik natuurlijk verder gaan met het volgende klusje.

Tegen 10 uur kreeg ik een telefoontje van de verkoper. Hij ging naar de bouwvakker toe om te kijken hoe ver hij met zijn werk was zodat hij daarna naar mij kon komen.

Tegen 12 uur heb ik de verkoper dus maar eens gebeld. Het zonnetje scheen buiten en ik had het wel een beetje gehad met dat wachten binnen!

Het bericht was duidelijk: ga maar iets leuks doen vanmiddag want er komt geen bouwvakker.

En zo waren er dus al 2 van de 5 werkdagen voorbij. Morgenvroeg om 9:00 komen ze. Ditmaal met 2 personen. En nu maar hopen dat dat inderdaad zo is want ik wil mijn keuken wel af aan het einde van de week!!

PS. Ik heb vanmiddag een fietstochtje gemaakt van zo’n 26 kilometer. Via Nuenen en Gerwen terug naar Breugel om in Son naar de Jumbo te gaan. Want ik moest nog boodschappen doen 🙂