Erin Condren notebook

Een tijdje geleden schreef ik over mijn Erin Condren Life Planner.

Ik was er erg enthousiast over toen ik hem kocht maar toen ik hem een gebruikt had bleek het toch niet mijn soort van plannen te zijn.
Nu zag ik dat je tegenwoordig ook kan kiezen voor een horizontale layout per week (dus niet 7 kolommen). Dat lijkt meer op hoe mijn hersens denken, maar ik blijf toch bij mijn zelfgemaakte inserts voor mijn (ook zelfgemaakte) Midori.

ErinCondren2

Geen Erin Condren Life Planner voor mij dus, maar inmiddels wel een Erin Condren Notebook MET jaarkalender. Voorin het boek zitten 12 tabs met daarachter dus de 12 maand overzichten. Ideaal dus voor blogplanning, zoveel ruimte heb ik daar niet voor nodig. De rest van het notebook ga ik gebruiken voor lijstjes : adressen waar ik gewoond heb, auto’s die ik gehad heb, plaatsen die ik wil bezoeken, een overzicht van mijn online aankopen, etc. etc.
Ik hoop dus dat dit een boek gaat worden waar ik de komende jaren mijn weblogplanning in kan doen en waar ik later nog door kan bladeren om te zien hoe vaak ik verhuisd ben bijvoorbeeld.

Mocht je ook geinteresseerd zijn in een notebook of een life planner: Als je op deze link klikt en jezelf aanmeldt, krijg je meteen 10 dollar korting!

Let wel op! Naast de kosten die je aan Erin Condren betaalt kan het zijn dat je ook nog een rekening krijgt van de douane. Boven de 21 euro moet je invoerrechten betalen bij bepaalde spullen die je buiten Europa besteld, al lijkt het er nu op dat mijn notebook pakketje ertussendoor geglipt is. Ik heb hem voor mijn notebook namelijk (nog) niet gehad, maar bij mijn lifeplanner wel.

4 comments on “Erin Condren notebook

  1. Tot en met 25 oktober 2015 is er een grote kortingsactie : met de code FRIENDS25 krijg je maar liefst 25% korting!!

  2. De komende 48 uur (het kan inmiddels een paar uur minder zijn) krijg je 15% korting met de code ‘G15FORYOU’.