Cult en Tumult 2015

Afgelopen weekend was het Cult en Tumult in Veldhoven. Een gratis cultuur festival met op allerlei locaties in Veldhoven wat te bekijken.

Ik ben zondag overdag samen met Peter en Priscilla even naar het CityCentrum gewandeld en weer terug. In het CityCentrum was allerlei straat theater en er stond ook een stel mensen met roofvogels waar je mee op de foto kon.
Bij het Odeon theater was het hoofdpodium. Toen wij er overdag langsliepen was George Baker net bezig, maar ‘s avonds zijn Peter en ik nog een keer terug gegaan voor een optreden van Rowwen Heze.
Ik had gedacht dat het te druk was om nog het plein op te kunnen, maar dat viel nog best wel mee, al was het natuurlijk wel behoorlijk druk. Gelukkig stonden we niet midden in de drukte want toen het publiek wat opgewarmd was begon het biergooien. En midden in de drukte was dat natuurlijk het ergste.
Toen ook wij een paar spetters bier over ons heen hadden gekregen (en we al een 45 minuten hadden geluisterd) vonden we het tijd om weer naar huis te wandelen. Rowwen Heze was nog tot bijna in onze straat te horen, dus veel hebben we niet van de show gemist.

[Update oktober 2019: Cult en Tumult bestaat niet meer, maar in plaats daarvan hebben we CityFest gekregen.
Meer info over het festival kun je hier vinden.]