Uit het fotoalbum: 1993

Let vooral op de lichaamshoudingen!

In het eerste jaar van de HIO waren Nelly, Hilde en ik al snel vriendinnen. Felix en “ben-zijn-naam-vergeten-want-hij-is-niet-lang-erna-naar-Utrecht-vertrokken” sloten niet lang daarna ook aan.
Ik ben al jaren bij de Rabobank en er was toen een actie : Met 3 personen voor 99 gulden per persoon een dagje naar London. Dat leek ons (de meiden plus Felix) wel wat, maar dan moesten we nog iemand zoeken met een Rabobank-rekening want met 3 meiden en 1 jongen was toch wel raar.. Dat bleek Ingmar te zijn die ook wel mee wou gaan. Maar dan moest zijn vriend Rob ook mee.

En zo zijn Nelly, Hilde, Felix, Ingmar, Rob en ik met de nachtboot van Hoek van Holland naar Harwich gegaan. Daarna reisden we met een veel te lang durende treinrit naar London zodat we uiteindelijk nog maar een paar uur hadden in London zelf. Dus met de metro hebben we half London doorkruist om even boven de grond te komen voor een foto van een beroemd punt om daarna weer verder te reizen. Uiteindelijk hadden we nog een uurtje over die we in de pub hebben doorgebracht.
Om de een of andere reden zijn we vervolgens met de bus weer terug gegaan naar Harwich waar we de nachtboot weer terug hebben genomen naar Hoek van Holland.
Doodmoe kwam ik weer thuis, maar de vriendengroep was groter geworden.

Op een gegeven moment kwam ook Frank er nog bij en is Rob op den duur niet meer gekomen. En zo is het gekomen dat onze HIO-vriendengroep nu bestaat uit 6 HIO’ers met inmiddels ook de aanhang en kinderen.

2 comments on “Uit het fotoalbum: 1993