Naar Lanaken (B)

Gisteren zijn Peter, Priscilla en ik naar Lanaken gegaan.

Belangrijkste reden was dat daar een Airsoft winkel ligt waar Peter wat spulletjes had gereserveerd. Je kunt ze laten opsturen voor veel geld, maar je kunt er ook heen gaan.
Toen we de zaak gevonden hadden bleek dat Priscilla er niet naar binnen mag (nog geen 18 jaar), dus Priscilla en ik hebben even buiten gewacht terwijl Peter naar binnen ging om zijn gereserveerde dingen op te halen. Binnen 2 minuten stond hij met lege handen al weer buiten. De rij voor de kassa was wel zo lang, dat hij besloten had het maar niet hier te kopen en het uit China te laten komen. Dat kost namelijk ook geen verzendkosten, maar duurt wel 4 weken voordat je het thuis hebt. Beetje geduld hebben dus!

Priscilla was natuurlijk niet voor niks meegegaan. Ze wou graag nog wat shoppen in Lanaken centrum. Uiteindelijk bleek het centrum niet echt veel goedkopere kledingzaken te hebben. Er waren wel wat boetiekjes, maar om 35 euro te betalen voor een t-shirt… We vonden nog wel de Takko waar Priscilla gelukkig toch nog geslaagd is.

Vervolgens was het nog een heel gedoe om de goede terugweg te vinden. De afslag die we moesten hebben was namelijk afgesloten en belgische omleidingen… tja..

Na een touristisch rondje door de Maasvallei vonden we uiteindelijk toch de snelweg weer en konden we weer naar huis.