Dinee cafe De Kempen

Afgelopen vrijdag zijn Peter, Priscilla en ik gaan uit eten in Dinee Cafe De Kempen in Knegsel.

Officieel ter ere dat Peter en ik al weer 2.5 jaar samen zijn. Dat was eigenlijk eind april al, maar daar kwam een niertransplantatie tussen 🙂

Reden om voor dit restaurant te kiezen is dat ze 10 verschillende soorten schnitzels op de kaart hebben staan. Afgelopen vrijdag was er dus een schnitzel met stroganoff saus voor Peter, een boerenschnitzel voor Priscilla en ik koos voor de boeren hamburger.

Toen niet lang daarna de borden kwamen waren we blij dat we geen voorgerecht gekozen hadden! Ik gok dat de schnitzels ongeveer 250 gram per stuk waren. En mijn hamburger was ook behoorlijk: een italiaanse bol met een dikke burger ertussen en de nodige dingen erbij.
En de prijs, die viel enorm mee voor de hoeveelheid die je krijgt!

Overvol en voldaan reden we later weer terug naar Veldhoven. Die avond had niemand meer zin in een snack 🙂