Dag 2 en begin dag 3 in het ziekenhuis

Na een redelijke nachtrust was het in de ochtend best rustig : medicijnen, uurtje wachten en daarna ontbijt.

In de ochtend kwam ook John Dackus nog even langs. Er was eigenlijk niet veel nieuws, hij kwam me gewoon even succes wensen.
Vervolgens kwam er een verpleegkundige om het hartfilmpje te maken.

En daarna was het wachten tot ik vlak na de lunch naar dialyse mocht. Mijn hopelijk allerlaatste dialyse!

Gelukkig waren mam en Jo op mijn kamer toen ik terug kwam van dialyse want de zenuwen begonnen nu toch echt wel toe te slaan! Door hen heb ik even wat afleiding gehad totdat het einde bezoekuur was. Daarna nog een uur met Peter gechat en vervolgens heb ik een poging gedaan om te gaan slapen. Ik was namelijk enorm moe van alle stress van vandaag.

De eerste twee uur lukten vrij aardig, totdat ik weer wakker werd van mijn buurvrouw. Rond middernacht heb ik dus toch maar een pilletje ingenomen en die heeft ervoor gezorgd dat ik in ieder geval weer insliep en nog geslapen heb tot half 5. Niet veel, maar genoeg om niet meteen in te storten.

Ik moet nu ook nuchter blijven wat niet echt gemakkelijk is als je zo vroeg wakker bent. Gelukkig hebben mam en Jo gisteren de koeken al opgegeten 🙂

Ik mag straks gaan douchen en haren wassen met Betadine. Daarna krijg ik ongetwijfeld zo’n sexy blauw jurkje aan en dan is het wachten! Gelukkig komt mam vanochtend nog even langs om te proberen me af te leiden.

Na de operatie zal ik niet in staat zijn om iets te doen (lang leve de morfine) dus het volgende blogje met hopelijk goed nieuws zal even moeten wachten.

One comment on “Dag 2 en begin dag 3 in het ziekenhuis