De planning

Zonet belde John nog even om de voorlopige planning door te geven :

Aankomende maandag 30 maart word ik rond 10:30 verwacht in het ziekenhuis. Ik vind het best vroeg aangezien er de rest van die dag niets gepland staat. Maar ach… dan heb ik tijd om mijn spulletjes netjes in de kast te leggen.

Dinsdag 31 maart krijg ik nog een dialyse. Dit zal dus voor deze keer in het ziekenhuis in Maastricht zijn. Hopelijk mijn eerste en meteen laatste keer in een vreemd dialyse centrum!

Woensdag 1 april word ik rond 11:00 naar de OK gebracht voor de operatie. De tijd hangt trouwens helemaal af van hoe laat de donor klaar is. Als daar alles goed en snel verloopt dan kan mijn oproeptijd ook best 10:00 uur worden. Maar als de allereerste operatie uitloopt waardoor mijn donor later wordt opgehaald, dan ben ik uiteraard ook later aan de beurt.

Vervolgens zal ik zo’n 6 tot 7 uur weg zijn. Dat is inclusief de operatie tijd (ongeveer 2 tot 3 uur) en de uitslaaptijd. Einde van de middag zal ik dan weer terug zijn op de kamer. Ongetwijfeld helemaal moe en suf van de operatie, dus ik zal daarna vlug gaan slapen en hopelijk de volgende ochtend wat wakkerder worden.

En dan begint de herstelperiode!
De eerste paar dagen wil ik nog geen bezoek (behalve dan van Peter, mijn moeder en mijn zus). Op een gegeven moment, als ik me wat beter voel en ook denk dat ik ‘gezellig’ kan zijn voor bezoek dan zou ik het leuk vinden als jullie langs komen. Ik heb hiervoor booking software toegevoegd aan deze blog (ik blijf een IT nerd). Rechtsboven in beeld kun je klikken op ‘Afspraak maken’. Je ziet daar een kalender waarin je kunt zien welke tijdsvakken al bezet zijn. Ik heb per dag 2 tijdsvakken gemaakt. Een voor de middag en een voor de avond.
Je kunt daar dus ook een afspraak toevoegen. Zodra je dit gedaan hebt, krijg je een mailtje dat je verzoek is ingediend. Ik ontvang ook een mailtje en kan dan beslissen of het uit komt dat je komt. Indien ja, dan krijg je een bevestigingsmailtje. Zo nee, dan krijg je daar ook een berichtje van.
Op deze manier hoop ik dat Peter niet te veel secretaresse hoeft te spelen.