Treintje spelen

Ik heb een nieuw dialyse spelletje ontdekt : TrainStation voor Facebook.
Je bent eigenaar van een stadje waar je huisjes neer kunt zetten. De bewoners van je stadje willen graag reizen en sturen ook veel post. En om de huisjes te kunnen bouwen heb je grondstoffen nodig.
Je krijgt locomotiefjes en wagonnetjes en naarmate je meer opdrachten doet krijg je ook onderdelen. Of je koopt ze van je verzamelde geld. De wagonnetjes kunnen personen, post of onderdelen vervoeren.

Dus je stelt je treintjes samen en verstuurt ze vanuit je eigen stationnetje naar andere plaatsen. Zodra ze terug zijn krijg je geld of onderdelen en kun je je treintjes weer versturen.

Op dit moment zit ik in level 34 en heeft mijn stationnetje 5 lokale sporen en 2 internationale sporen.

Het mooie is dat je zelf bepaalt hoe lang je treintjes onderweg zijn. In verhouding krijg je meer als je treintje maar 6 minuten weg is in plaats van 2 dagen. Dus tijdens dialyse ben ik druk aan het rangeren totdat het bijna tijd is… dan gaan de treinen weer voor langere tijd weg en zijn ze weer terug als ik de volgende dialyse heb. Ideaal tijdsverdrijf!!

Wil je ook gaan spelen, meld je dan aan via facebook of ga naar hun eigen website: http://portal.pixelfederation.com/trainstation/