Verhuisd!! nou ja…bijna dan..

Afgelopen weekend was het V-Day: oftewel verhuisdag!

Ik had twee dagen vrij gekregen van mijn werk om te verhuizen en die heb ik gebruikt om een groot deel van de meubels uit elkaar te schroeven en om vroeg te dialyseren zodat ik zaterdag ochtend fit was om te verhuizen.

Om 10 uur in de ochtend haalden Peter en ik broer Jos op waarna we met z’n 3tjes naar Bo-rent gingen om een verhuiswagentje met laadklep te huren. Daarna ging het door naar Eindhoven waar mam en Jo al stonden te wachten. De taakverdeling was vlug gemaakt: Peter en Jos waren verantwoordelijk voor het vervoer van de spulletjes via de lift in het vrachtwagentje. Jo zorgde voor het van de muur afhalen van de laatste dingetjes (kapstok, spiegel, cd rekken en badkamerkastje) en plafonds (lampen) en hielp mee met het klaarzetten van de spulletjes bij de lift.
Mijn moeder en ik pakten de laatste dingetjes nog in en mijn moeder zorgde voor een schone vloer van de ruimtes die vrij kwamen.

Zo verliep de eerste zending vrij soepel waarna we gezamenlijk naar de opslag zijn gereden. Na wat gehannes met de lift daar kregen we de spullen gelukkig toch op de eerste verdieping en konden we naar huis voor de lunch.

Na de lunch viel de regen werkelijk met bakken uit de lucht maar gelukkig was het praktisch droog toen we voor de tweede zending spulletjes. Blijkbaar hebben we ons een beetje verkeken op de hoeveelheid die er nog stond dus uiteindelijk kregen we niet alles mee. Dat zijn wel dingen die in een auto passen, dus nog een paar keer rijden en mijn huis is leeg.

Na een frietje bij de friettent hebben we Jos weer naar huis gebracht en hebben Peter en ik het vrachtwagentje weer terug gebracht. Om 20:30 zaten we vermoeid maar tevreden voor de TV. We hebben hard gewerkt vandaag!!

One comment on “Verhuisd!! nou ja…bijna dan..

  1. Afgelopen zondag hebben Peter en ik de laatste spulletjes naar de opslag gebracht. Mijn appartement is leeg en kan passeren bij de notaris!