Diepvries maaltijden

Afgelopen zondag zijn Peter en ik naar een diepvries-winkel geweest

Je kunt in iedere supermarkt natuurlijk magnetron maaltijden kopen, maar deze zijn voor mij veel te zout. Bij van Rijsingen in Helmond verkopen ze diepgevroren magnetron maaltijden die natrium arm zijn. Natuurlijk verkopen ze ook ‘gewone’ maaltijden en dus hebben we een aantal maaltijden gekocht om te testen of het iets voor ons is.

Priscilla had een schnitzel met sperzieboontjes en gebakken aardappeltjes, Peter een kebap van kip en kalkoen met knoflooksaus en frietjes en ik had een natrium arme hap: gekookte prei, twee gehaktballetjes in uiensaus en gekookte aardappels. En dat voor iets minder dan 0,06 gram zout per 100 gram!
De prei was niet echt mijn favoriet, maar de rest vond ik erg smakelijk. Peter zou de volgende keer ook iets anders nemen, maar Priscilla was erg tevreden over haar keuze.

De porties waren ook voldoende en zo waren wij zondag heel vlug klaar met koken.

Op tweede Kerstdag eten we de andere 3 maaltijden die we gekocht hebben omdat ik dan op tijd naar dialyse moet. Waarschijnlijk gaan we in het nieuwe jaar vaker naar deze zaak, want ze hebben nog ontzettend veel andere maaltijden. Ze hebben er trouwens ook allerlei soorten diepgevroren gebak, ijs, vis, groenten en snacks voor in de frietpan. Genoeg keus dus!