Gistermiddag was het afscheidsetentje van Iduna/Dojna in Grieks restaurant Rhodon in Nijmegen
Het 3-gangen menu voor 17 euro zag er erg lekker uit, maar zou voor mij waarschijnlijk te zout zijn. En dus ben ik op de vegetarische tour gegaan:
– een salade van tomaat, ui, olijven en feta vooraf (met heeeeeel veel feta)
– daarna een Griekse pasta met allerlei groenten en een tomatensaus
– als toetje lekker stevige griekse yoghurt met honing en walnoten.
Omdat het a-la-carte was dus iets duurder maar inclusief 2 drankjes was ik nog steeds maar 25 euro kwijt. Best betaalbaar dus. Maar het meest belangrijke is natuurlijk de smaak! En smakelijk was het!
We hebben tot 8 uur ’s avonds lekker zitten kletsen en ik moet zeggen dat ik er nu ook een goed gevoel over heb. Ik kon zelf niet meer meedoen bij het orkest waar ik behoorlijk moeite mee had. Uiteindelijk stopten zoveel mensen dat we het orkest opgeheven hebben. Ik heb er even aan moeten wennen maar gisteren bleek dat de meesten toch weer een nieuwe invulling hadden gevonden en zijn we met een goede sfeer uit elkaar gegaan.
Als ik getransplanteerd ben (ooit) dan pak ik mijn accordeon weer uit en stuur een mail naar de anderen of ze weer zin hebben om gezellig samen muziek te maken!